Sommermat

Pizza med enebær og spekeskinke

– Nå når det er fotball-VM, så er jo det viktigere enn mat
Oppskrift på pizza med enebær og spekeskinke

Oppskrift på pizza med enebær og spekeskinke

-
+

Pizza

  • 2.00 stk ferdige og ferske pizzabunner
  • 1.00 kvart sellerirot eller nykål
  • 200.00 g god spekemat
  • 100.00 g blåmuggost
  • 200.00 g revet fast ost (gjerne Fjelldronning)
  • 4.00 stk knuste og finkuttede enebær
  • 0.50 stk sitron
  • salt
  • rapsolje

Slik gjør du

  • Stek pizzabunnen på 200 grader i fire minutter til den begynner å bli gyllen. Ta den ut av ovnen og snu så den gylne siden ned.
  • Skrell og kutt sellerirot tynt på mandolin, rivjern, med ostehøvel eller kniv og mariner i ti til 20 minutter med olje, salt og litt sitronjuice.
  • Fordel ostene på pizzabunnene og stek i fem minutter til på 250 grader.
  • Ta ut pizzaene og legg på rist. Fordel skinken og sellerien på og dryss over knust og finkuttede enebær.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner