Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Sopp

Pasta med steinsopp

Skogen bugner av steinsopp i år
Lær deg å lage Tommy Østhagens beste pasta med steinsopp

Lær deg å lage Tommy Østhagens beste pasta med steinsopp

-
+

Oppskrift på pasta med steinsopp

  • 800.00 g fersk pasta
  • 200.00 g steinsopp
  • 80.00 g parmesan/bufarost
  • 2.00 ss smør
  • salt
  • pepper
  • hakket gressløk/persille
Nok til fire personer.

Slik gjør du:

  • Kok pastaen al dente. Spar litt av vannet og sil av resten. Samtidig steker du sopp i biter i halvparten av smøret i en gryte.
  • Ha pastaen i soppen sammen med resten av smøret. Bland inn revet parmesan, salt og pepper etter smak. Virker det tørt, rør inn litt og litt pastavann i gryten på varmen for en mer kremet konsistens, til du er fornøyd.
  • Tilsett urtene og server.