Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Alltid mat. Er du i Seoul, bør du foreta en gatemat-odyssé i bydelen Hongdae.

Alltid mat. Er du i Seoul, bør du foreta en gatemat-odyssé i bydelen Hongdae.

Fysen? Koreanerne elsker egg, som disse praktiske og mettende egg-og-bacon-muffinsene.

Fysen? Koreanerne elsker egg, som disse praktiske og mettende egg-og-bacon-muffinsene.

Spis og drikk deg gjennom Seoul

Tekst

Vil du få varsel hver gang Øyvind Holen publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto
Seoul

Bli med på en kulinarisk ferd gjennom den sørkoreanske millionbyen som aldri sover.

– Koreansk mat er festmat. Skål!

Joezinho Lee har helt opp tre skåler med den koreanske klassikeren makgeolli, en mild risvin med melkeaktig konsistens. Maten er alt på bordet, selv om det bare er gått et par minutter siden vi satte oss ned ved det eneste ledige bordet i kjellerrestauranten Hongdaepo.