Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Som varmt surdeigsbrød. Facebookgruppen Surdeig har gått fra 5000 til 8000 medlemmer siden koronaviruset stengte Norge.

Som varmt surdeigsbrød. Facebookgruppen Surdeig har gått fra 5000 til 8000 medlemmer siden koronaviruset stengte Norge.

Hele Norge baker

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Først forsvant dopapiret. Så tømte folket hyllene for mel og gjær – og gikk hjem og bakte.

– Vi måtte gjøre noen tiltak, sier Cecilia Småvik (35).

– Vi er en klassisk brødfamilie som spiser brødmåltider flere ganger om dagen. Siden vi går så lite på butikken som mulig, bestemte vi oss for å bake.

Vanligvis skyr den permitterte småbarnsmoren, som jobber i et reklame- og designbyrå, kjøkkenet «så langt det lar seg gjøre».