Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Denne maten lager stjernekokkene hjemme mens de venter på å åpne igjen

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

– Selv om det ser innviklet ut, er dette mat som tar en time å lage, sier Maaemo-sjef Esben Holmboe Bang.

På sokkelesten. – Ni av ti dager trenger man mat som passer inn i hverdagen, sier Esben Holmboe Bang om maten han lager til familien på hjemmekjøkkenet.

På sokkelesten. – Ni av ti dager trenger man mat som passer inn i hverdagen, sier Esben Holmboe Bang om maten han lager til familien på hjemmekjøkkenet.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner