Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
På sokkelesten. – Ni av ti dager trenger man mat som passer inn i hverdagen, sier Esben Holmboe Bang om maten han lager til familien på hjemmekjøkkenet.

På sokkelesten. – Ni av ti dager trenger man mat som passer inn i hverdagen, sier Esben Holmboe Bang om maten han lager til familien på hjemmekjøkkenet.

Denne maten lager stjernekokkene hjemme mens de venter på å åpne igjen

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

– Selv om det ser innviklet ut, er dette mat som tar en time å lage, sier Maaemo-sjef Esben Holmboe Bang.

Grill mens du luker

Kari Innerås grillribbe kan stekes saftig på grillen mens du likevel er ute og klipper hekk hele dagen – eller bli perfekt i ovnen inne en regnværsdag.

Hjemme hos restauratør Kari Innerå (39) er det vår etter en krevende vinter.

– Å være permittert er jo ikke som å ha fri.