Poco Loco. Benedikte Ferner falt for den gamle lokomotivstallen etter å ha vært innom mens den var keramikkverksted. – Da vi dro herfra, sa jeg at hvis dette kommer til salgs, skal vi kjøpe det, sier hun.

Poco Loco. Benedikte Ferner falt for den gamle lokomotivstallen etter å ha vært innom mens den var keramikkverksted. – Da vi dro herfra, sa jeg at hvis dette kommer til salgs, skal vi kjøpe det, sier hun.

Stille etter stormen. Sommeren 2020 har vært travel. På det meste har køen utenfor vært oppe i 30 bord.

Stille etter stormen. Sommeren 2020 har vært travel. På det meste har køen utenfor vært oppe i 30 bord.

Middagene hos bestefar kong Olav var en innføring i vakre bord og god mat

Tekst

Vil du få varsel hver gang Benedicte Ramm publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Nå driver kokebokklare Benedikte Ferner restaurant på femte året.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner