Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Poco Loco. Benedikte Ferner falt for den gamle lokomotivstallen etter å ha vært innom mens den var keramikkverksted. – Da vi dro herfra, sa jeg at hvis dette kommer til salgs, skal vi kjøpe det, sier hun.

Poco Loco. Benedikte Ferner falt for den gamle lokomotivstallen etter å ha vært innom mens den var keramikkverksted. – Da vi dro herfra, sa jeg at hvis dette kommer til salgs, skal vi kjøpe det, sier hun.

Stille etter stormen. Sommeren 2020 har vært travel. På det meste har køen utenfor vært oppe i 30 bord.

Stille etter stormen. Sommeren 2020 har vært travel. På det meste har køen utenfor vært oppe i 30 bord.

Middagene hos bestefar kong Olav var en innføring i vakre bord og god mat

Tekst

Vil du få varsel hver gang Benedicte Ramm publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Nå driver kokebokklare Benedikte Ferner restaurant på femte året.

Det sto gjester og ventet i gråværet utenfor den gamle lokomotivstallen i Røykenvik på Hadeland allerede før dørene åpnet klokken 12. En times tid senere er det fullt når innehaver Benedikte Ferner (56) beveger seg langsomt mellom bordene i Lokstallen.

En kvinnelig gjest snur seg mot henne og sier: «Du har gjort det så hyggelig her!» Da Lokstallen feiret fem år i fjor, skrev en av stamgjestene fra Brandbu på Facebook: «Dere gjør Hadeland til et godt sted å være.»

Da