Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Gnien gastronom. Hva skal man fylle dagene med når koronaepidemien gjør en arbeidsledig? For artikkelforfatteren ble løsningen treretters middager, gassblåser og sprøytepose.

Gnien gastronom. Hva skal man fylle dagene med når koronaepidemien gjør en arbeidsledig? For artikkelforfatteren ble løsningen treretters middager, gassblåser og sprøytepose.

Ble arbeidsledig under pandemien – laget «Michelin-restaurant» hjemme

Tekst

Vil du få varsel hver gang Karima Furuseth publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

– Jeg kjøpte sprøytepose, gassbrenner, tortilla-presse, deigvisp, kombo-panner og hundre andre duppeditter.

Jeg er blitt fortalt at alle kan lære seg å lage mat, men etter et halvår i koronaens vold, er jeg sannelig ikke sikker på om alle bør det.

Ikke fordi matlaging ikke er en kilde til livsglede – noe jeg trengte da jeg plutselig ble arbeidsledig og måtte forankre identiteten min i en ny beskjeftigelse – men fordi kunnskapen man pådrar seg er ugjenkallelig.

Bare