Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Vaktelselskap. Tørrmodnet vaktel fra Tau i to serveringer på Re-Naa.

Vaktelselskap. Tørrmodnet vaktel fra Tau i to serveringer på Re-Naa.

Distingvert klype. Roger Asakil Joya er i verdens toppsjikt av sushikokker.

Distingvert klype. Roger Asakil Joya er i verdens toppsjikt av sushikokker.

– Det er dette som er den nye oljen, vet du

Tekst

Vil du få varsel hver gang Nils Anker publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto
Stavanger

Michelin-stjerner, topplasseringer i guidene og frenetisk driv på matscenen. Stavanger er Nordens nye matreisemål.

I et gammelt trehus, midt i tjukkeste Stavanger sentrum, står kokken og røyker inne. Kjeler og kar, skrammel, nips og plankverk. Det belmes østerriksk øl og usvovlet vin med fjøslukt. På anlegget dundrer det i 22 år gammel house, i The Whos frenetiske rytmeseksjon, og i gangsterrap full av bannskap.