Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Hverdagsgodt. – Når jeg egentlig er mett, har jeg lyst på mer. Så det ender med at jeg spiser opp alt, sier kokk Hanne Rutgerson om sin egen kreasjon av grillet aubergine og glassnudler.

Hverdagsgodt. – Når jeg egentlig er mett, har jeg lyst på mer. Så det ender med at jeg spiser opp alt, sier kokk Hanne Rutgerson om sin egen kreasjon av grillet aubergine og glassnudler.

Dette er kokkens enkle sommerrett – som hun alltid vil ha mer av

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Du trenger ikke kjøtt når du har glassnudler og aubergine.

Fakta: Sommermat

Kokk Hanne Rutgerson disker opp med maten du har lyst til å lage i sommer.

– Glassnudler var en ting mamma brukte sykt mye av, sier kokk Hanne Rutgerson (29).

– Jeg syntes det var rart, og hadde ikke brukt det på lenge, men så kom det som lyn fra klar himmel – at dette må jeg prøve.