Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Dette er kokkens enkle sommerrett – som hun alltid vil ha mer av

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Du trenger ikke kjøtt når du har glassnudler og aubergine.

Hverdagsgodt. – Når jeg egentlig er mett, har jeg lyst på mer. Så det ender med at jeg spiser opp alt, sier kokk Hanne Rutgerson om sin egen kreasjon av grillet aubergine og glassnudler.

Hverdagsgodt. – Når jeg egentlig er mett, har jeg lyst på mer. Så det ender med at jeg spiser opp alt, sier kokk Hanne Rutgerson om sin egen kreasjon av grillet aubergine og glassnudler.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner