Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Her er de beste dingsene du kan gi (eller få) til jul

Tekst

Vil du få varsel hver gang Jan Omdahl publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Dette er noen av de smarteste harde pakkene du kan gi bort i år.

SMARTHØYTTALER

D2s teknospaltist har blandede erfaringer med å samtale med Googles smarthøyttaler, men smarthjemmet ble ikke bygget på én dag. Vil du ha en stemmestyrt, nettilkoblet assistent og høyttaler på kjøkkenbenken som snakker norsk, er Google Home det beste – for ikke å si det eneste – alternativet.

Pris: 1500 kroner

store.google.com

SOLCELLELAMPE

Sunbell Smart er en kombinert solcellelampe og mobillader. Utviklet for bruk der folk har mye sol og lite strøm, men kjekk å ha også på våre breddegrader, i teltet eller den strømløse hytta. Led-lampen kan brukes som lommelykt, spot og stuelampe.

Pris: 750 kroner

bright-products.com

EL-SPARKESYKKEL

Såkalt mikromobilitet, elektrisk transport med lite fotavtrykk, var kanskje årets viktigste teknotrend. Etter at elektriske sparkesykler ble i lovlig i Norge (dog bare på privat vei), er det kommet en rekke produkter på markedet, for eksempel testvinneren Ninebot by Segway, i ES1 eller ES2-utgave.

Pris: Fra 6500 kroner

segway.com

SMART SYKKELHJELM

Sykkelhjelmer er ikke hva de var. Hjelmen Lumos har mest lys, mens Witt by Livall (bildet) har gjennomført design, et 270 graders led-baklys og en SOS-funksjon der pårørende varsles via en app om du går på trynet.

Pris: 1750 kroner

livall.com

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.