Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
KEF LSX. Trådløs Høyttaler.

KEF LSX. Trådløs Høyttaler.

Her er den beste lyden du kan legge under juletreet

Tekst

Vil du få varsel hver gang Jan Omdahl publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Gode musikk- og lytteopplevelser er destillert kjærlighet. Gi godlyd til noen du er glad i.

TRÅDLØS STEREO

Trådløst stereoanlegg med alt man trenger bygget inn i høyttalerne. Funky farger, deilig lyd, støtte for strømming. Bedre alt i ett-løsning enn KEF LSX finner du ikke på den hyggelige siden av 15.000 kroner. Budsjettalternativ: Klipsch R41PM til 4995 kroner.

Pris: 11.995 kroner

kef.com

STØYDEMPENDE HODETELEFONER

Sonys trådløse, støydempende hodetelefoner har lenge hatt klasseledende musikkgjengivelse. Den siste modellen, WH-1000XM3, er også best på støydemping. Da begynner det å smake av fugl.

Pris: 3700 kroner
sony.no

Sony Headsett WH1000X3

Sony Headsett WH1000X3

PLATESPILLER

Det finnes billigere alternativer, men dette er nivået å legge seg på om du tar musikk på alvor og skal ha din første platespiller. Rega Planar 1 Plus er engelsk kvalitet i alle ledd, med innebygget fonoforsterker og fabrikkmontert pickup. Pakk ut, plugg inn, spill plater.

Pris: 3995 kroner
rega.co.uk

Rega Planar 1 Plus - Svart

Rega Planar 1 Plus - Svart

STRØMMEHØYTTALER TIL STRANDEN

Danskene har fått den eksentriske filmregissøren David Lynch til å skrible på en versjon av sin minste Bluetooth-høyttaler. Viktigere er det at Beoplay P2 låter flott for størrelsen og er kjekk å ha med på tur. Den skal tåle en vannsprut, men ikke mist den i badekaret.

Pris: Fra 1750 kroner
beoplay.com(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Beoplay

Beoplay