D2

Hurtigmeny

  • DN.no
  • Logg inn
  • Kundeservice

Hovedmeny

  • Dagens avis
  • Nyheter
    • Siste nytt
    • Politikk og samfunn
    • Energi
    • Utenriks
    • Gründer
    • Eiendom
    • Etterbørs
  • Meninger
    • Kommentarer
    • Debatt
  • DN Ledelse
  • Magasiner
    • DN Helg
    • D2
  • Livsstil
    • Smak
    • Aktiv
    • Bil
    • Privat
    • Tekno
  • Tjenester
    • DN Investor
    • Boligbasen
    • Nyhetsbrev
    • DN Jobb
    • Skattelister
  • Kundeservice
  • Kjøp abonnement

Søk

Du har ikke skrevet inn søkeord, ingen søkeresultater å vise.

Hovedmeny

  • eAvisen
  • Min side
  • Min leseliste
  • Mine nyhetsbrev
  • Logg ut av DN

Saker om:

Terje Ommundsen

Matprepp. Med et utvalg ferdiglagde dipper og allerede oppkuttede grønnsaker, er det en smal sak å diske opp med en thaibuffet på stranden eller i parken, viser Terje Ommundsen..

Slik lager du sommerens beste thai-piknik

På sokkelesten. – Ni av ti dager trenger man mat som passer inn i hverdagen, sier Esben Holmboe Bang om maten han lager til familien på hjemmekjøkkenet..

Denne maten lager stjernekokkene hjemme mens de venter på å åpne igjen

Thailands fyrverkeri. «Gråtende tiger», en salat med biff (her entrecôte), umoden mango og et fyrverkeri av en dressing..

Først når det dugger på vinduene, er thaimaten sterk nok

Få varsel når vi skriver om
Terje Ommundsen

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Kyllingspyd. Gai satay, eller grillede kyllingspyd med peanøttsaus, er sterkt vanedannende. Terje Ommundsens kokosmelk/peanøttsaus er absolutt blant de beste jeg har smakt..

En hai på thai

Ribbe «sous vide».. Foto: Sara Johannessen/Font Forlag

De beste ribbemetodene

Det søte liv

Fiskekaker med currypaste, Tod mun plah. Se oppskrift i artikkelen..  

Det store gatekjøkkenet

.

– Beviset på at dette er et av verdens mest komplekse kjøkken

Stekt ris - Khao pad, se oppskrift lenger nede i saken..  

– Å koke ris kan være vanskelig

.

– I Thailand serveres fisken alltid hel

.

Pirrende thaikrydder løfter norske skalldyr til himmels

.

Thaisuppene som får deg til å svette

.

Fyrige salater

.

Hjemmelagde julegaver med god smak

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.