D2

Hurtigmeny

  • DN.no
  • Logg inn
  • Kundeservice

Hovedmeny

  • Dagens avis
  • Nyheter
    • Siste nytt
    • Politikk og samfunn
    • Energi
    • Utenriks
    • Gründer
    • Eiendom
    • Etterbørs
  • Meninger
    • Kommentarer
    • Debatt
  • DN Ledelse
  • Magasiner
    • DN Helg
    • D2
  • Livsstil
    • Smak
    • Aktiv
    • Bil
    • Privat
    • Tekno
  • Tjenester
    • DN Investor
    • Boligbasen
    • Nyhetsbrev
    • DN Jobb
    • Skattelister
  • Kundeservice
  • Kjøp abonnement

Søk

Du har ikke skrevet inn søkeord, ingen søkeresultater å vise.

Hovedmeny

  • eAvisen
  • Min side
  • Min leseliste
  • Mine nyhetsbrev
  • Logg ut av DN

Saker om:

Ramen

Umake par. Ingrid Dynna hadde vært 15 år i Google da hun møtte soppforskeren David Andrew Quist. Nå jobber de sammen for å endre oppdrettsnæringen..

En soppekspert og en tidligere Google-strateg vil løse fremtidens matproblem

.

Slik lager du tantanmen ramen

Pakk ut, varm opp og nyt – ramen fra Hrimnir på døren..

Hrimnir: Ramen rett hjem

Få varsel når vi skriver om
Ramen

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Japan. Enkel og samtidig raffinert mat: dette er ramen..

Lær å lage ramen av Torgrim Eggen

Koie Ramen åpnet dørene høsten 2017, og ble på den tiden Oslos første, ordentlige ramenrestaurant.. Foto: Mikaela Berg

Solgte japansk suppe for over 12 millioner kroner

Har Nodee Barcode byens beste ramen?. Foto: Aleksander Nordahl

Nodee Barcode: Oslos beste ramen?

Nudler i en fyldig miso-kraft, fermenterte bambusskudd, umami-rik sopp, og et perfekt smilende egg. Ramen-suppene på Koie Ramen i Oslo er rause og gode.. Foto: David B. Torch

– Kunne kommet hit bare for dette

Amen, ramen. Koie Ramen er startet av folk bak Way Down South og nye Gressholmen Kro og tilbyr kødannelse og god, japansk fast food.. Foto: Mikaela Berg

Bonanza for Oslos nye suppekjøkken

Hjemmebrent. Til årets Vild Mad, Nomas sankefestival, lagde Slurp grønne sobanudler med brennesle.. Foto: Miriam Preis

– Det er comfort food, det skal løfte en fra gjørmen

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.