Avisen melder torsdag at den har mål om å nå enda flere lesere ved å flytte kommentarfeltet over til sosiale medier i sin helhet. I det ligger også et tettere samarbeid med Facebook, opplyser ansvarlig redaktør John Arne Markussen.

– At vi stenger kommentarfeltene må sees i sammenheng med veksten i sosiale medier. Vi har over lengre tid registrert avtakende interesse for debatt i kommentarfeltene, når vi ser bort fra noen få, men veldig aktive gjengangere, sier han til avisen.

- Flytter ressursene

I løpet av omtrent to måneder skal kommentarfeltene på Dagbladet stenges for godt. Avisens politiske redaktør Geir Ramnefjell sier trekket passer brukerne godt.

– Vi flytter nå ressursene. Oppfølging av våre kontoer i sosiale medier er blitt viktigere å prioritere enn kommentarfeltene. Aktiviteten der er etter hvert blitt ganske liten sammenlignet med den vi ser i sosiale medier, sier Ramnefjell.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.


Les også: Dagbladet vil være først på ny Facebook-tjeneste

Hun blir ny redaktør i Dagbladet

Se DNtv: Trailer for «Steve Jobs»-filmen:

Se trailer: «Steve Jobs»
02:26
Publisert: