Fem personer er pågrepet og to av dem er fremstilt for varetektfengsling på mistanke om korrupsjon og momsbedrageri,  etter en razzia fredag morgen, skriver NRK.no

En av de pågrepne, en mann i 50-årene, er ansatt i Ringnes Bryggeri. Bedriften har bistått politiet men den ansatte erkjenner ikke straffeskyld, ifølge hans advokat.

Den andre av dem som fremstilles for fengsling, også han i 50-årene, er en norskpakistaner som har drevet restauranter og utesteder i Oslo i en årrekke, fremgår det.

Razziaen onsdag morgen var en koordinert aksjon mellom spanere fra Oslo politidistrikt, Økokrim og Skatt Øst, ifølge NRK.

Skattekrimsjef Jan-Egil  Kristiansen i Skatt Øst kan bekrefte dette overfor DN.

- Vel 50 personer fra Økokrim, Skatt øst og Sentrum politistasjon aksjonerte onsdag mot personer i utelivsbransjen i Oslo, sier Kristiansen.

- Bakgrunnen for aksjonen var flere politianmeldelser fra skattekrim hos Skatt øst, opplyser han.

Les også:
Barfotskoprodusent må betale 22 millioner i erstatning
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.