– Vi har funnet ting allerede nå som vi mener vil ha stor betydning som beviser i saken. Vi har blant annet funnet flere store pengebeløp i størrelsen hundretusener, sa politiinspektør Åsmund Yli under en pressekonferanse om saken.

Hittil er 20 personer siktet i saken, deriblant butikkjedens sjef Sajjad Hussain, som ble pågrepet for tre uker siden. I alt 17 personer ble pågrepet i en samordnet aksjon mot flere adresser tirsdag, og elleve av disse vil torsdag bli framstilt for varetekt fordi politiet mener det er fare for bevisforspillelse.

Onsdag ble ytterligere to personer pågrepet, den ene for medvirkning til grov menneskehandel, den andre for ødeleggelse av beviser i saken. Politiet vil vurdere om også disse skal framstilles for varetekt.

– Aksjonen har pågått med samme uforminskede styrke som i går, sa politimester Bjørn Vandvik i Romerike politidistrikt under pressekonferansen på Lillestrøm onsdag ettermiddag.

Ifølge ham har politiet foreløpig ransaket og kontrollert over 50 adresser og objekter.

Politiet ønsker nå å komme i kontakt med tidligere ansatte i kjeden for å få flere opplysninger om hvordan driften har foregått.

Les også: Razzia mot advokatkontor i Lime-saken (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.