De 18 er drept enten av snikskyttere eller i luftangrep, og blant ofrene er både en tolv år gammel jente og en hjelpearbeider, ifølge menneskerettsorganisasjonen som henviser til lokale aktivister.

Amnesty advarer om at flere tusen mennesker er i livsfare på grunn av kamphandlinger i og rundt leiren og på grunn av luftangrep fra syriske regjeringsstyrker.

Ekstremistgruppa Den islamske staten (IS) tok i forrige uke kontroll over store deler av Yarmouk-leiren, som ligger i Damaskus, kun få kilometer fra residensen til president Bashar al-Assad.

Aktivistgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) sier IS fortsatt kontrollerte mesteparten av leiren onsdag, og at syriske regjeringsstyrker har trappet opp angrepene mot IS i leiren.

Kampene mellom IS og Assads styrker har gjort at den allerede svært vanskelige situasjonen for de mange tusen menneskene som bor i Yarmouk, nå har blitt desperat.

 

Les også: - Drevet for kreditors regning

Billigere firehjulstrekker fra Tesla

Dette var det viktigste han lærte av finanskrisen

Heia Hermanrud  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.