Ifølge The New York Post viser testamentet, som er overlatt til en domstol i New York, at den 69 år gamle rockestjernen etterlot seg en formue på rundt 100 millioner dollar.

Halvparten av formuen har Bowie testamentert til enken, den somaliskfødte supermodellen Iman, som også får parets hjem i Soho i New York.

De to barna, filmskaperen Duncan Jones og tenåringsdatteren Lexi deler resten av formuen etter Bowie, som døde av kreft 10. januar.

Familien har etter ønske fra Bowie ikke sagt noe om hva han etterlot seg eller hvordan han ønsket å bli stedt til hvile, men dette går fram av testamentet.

I sitt testamente ber den avdøde artisten om at asken skal spres under et buddhistisk ritual på øya Bali i Indonesia.

Etter sin død har Bowie tangert Elvis Presleys rekord fra 1977 ved å få inn hele tolv plater samtidig på den britiske Top 40-listen, melder BBC.

Bowie er også alene sammen med Michael Jackson om å ha over halvparten av de ti mest solgte platene på Top 10-listen, skriver musikkavisen NME.

Han topper nå listen med albumet «Blackstar», som ble gitt ut bare to dager før han døde.

 

Les også: Nektes å kjøpe Tesla

- En skandale at Norge går glipp av kjempemulighetene i Kina

– Ungdom vil ha deling og frihet heller enn fast jobb og leilighet

 

Se DNtv:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Bli med på smakingen av Burgund-slippet:

Bli med på smakingen av Burgund-slippet
Ingen steder i verden finnes viner med så stor personlighet som i Burgund. Snart fylles Vinmonopolets spesialbutikker med 2013-årgangen.
01:25
Publisert: