TV 2s fotballsatsing ligger med brukket rygg etter å ha tapt rettighetene til å sende norsk toppfotball. Hjemme i Bergen er kanalens fremste fotballpersonlighet Davy Wathne kun opptatt av sine egne brukne ben, etter et fritt fall på fem-seks meter i et forsøk på å rense takrennen.

Håndball-VM i Danmark gikk fløyten, men Wathne regner med å være tilbake i trening i god tid til oppkjøringen til sin siste tippeligasesong.

– Hva har opptatt deg mest den siste uken?

– Jeg har vært enda mer selvopptatt enn vanlig. Det har vært en unntaksuke etter at jeg sist fredag ramlet ned og brakk armen og flere ribben, og knuste nesen. Oppi alt har jeg vært heldig og får neppe noen varige mén.

– Noe du gjerne skulle sett ugjort?

– Rense takrennen! 65 år gamle upraktiske menn som knapt kan fylle bensin eller skifte en lyspære skal holde seg langt unna sånt.

– Hvem vil du sende en spesiell hilsen til i dag?

– Til leger og helsepersonell ved Bergen legevakt og øre-, nese-, halsavdelingen ved Haukeland universitetssykehus. Jeg ble møtt med en profesjonalitet, medmenneskelighet, omsorg og engasjement som er helt rørende. De er hverdagshelter og engler.

– Hva gjør du i helgen?

– Jeg er helt hemmet og bor nå hos min eldste datter. Jeg sitter på en krakk og må dusjes og stelles, mens jeg tar smertestillende og håper sårene gror.

Les også – Vil ha sugerør i statskassen dnPlus

– Favorittmåltidet du ville servere gode venner en lørdagskveld?

– Jeg har ingen gode venner lenger og jeg lager aldri mat. Unntaket er første juledag når jeg lager røkt svinerygg med mandelpotet, tomatsaus, erter og surkål til døtrene og kjærestene deres. En tradisjon jeg har bragt videre fra min mormor og morfar i Stavanger.

– Hva er det første du gyver løs på mandag morgen?

– Verdens utålmodigste og mest rastløse må legge bånd på seg, ta det med ro og innse at tiden leger de fleste sår.

Les hele avisen.

 

Se video - slik knyter du slipset:

Markus Rønnestad lærer deg å knyte fem slipsknuter
Innkjøpssjef på Høyer, Markus Rønnestad, lærer deg å knyte fem slipsknuter.
03:07
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.