En av TV 2s mest kjente fjes på skjermen, sportsjournalisten Davy Wathne, vurderer å si opp i TV-kanalen han har vært ansatt i siden den kom på luften i 1992.

Det skriver Journalisten.

Wathne sier til fagbladet at han er usikker på om han fortsatt er ønsket av ledelsen, og trekker spesielt frem at han ikke fikk være med til Frankrike for å dekke EM i fotball.

- Jeg tok det som en selvfølge at jeg skulle ha en rolle i TV 2s dekning av fotball-EM. Men så hadde jeg ikke det. Det er blant de tingene som får deg til å stoppe opp og tenke over om du har et forkvaklet selvbilde eller har misforstått hvor betydningsfull du er, sier Wathne.

TV 2s sportsredaktør Vegard Jansen Hagen​ avviser imidlertid at kanalen på noen måte har vraket veteranen:

– Det er ingen grunn for Davy til å stoppe opp og gruble for mye. Han bør heller være på full fart framover som den TV 2-profilen han er. Selv uten EM kunne han denne sommeren velge i OL i Rio, God Sommer Norge, Sportsnyhetene, Arctic Race, Fotballkveld, FotballXtra, Norway Cup og Tippeligaen. Hvis det er en avskilting er vi moden for skraphaugen, alle mann. Davy må få tenke hva han vil, men TV 2s vilje til å satse på Davy er i hvert fall urokkelig. Han er en bauta, slår Hagen fast overfor Journalisten.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.