Roberth Keith, Opticom og Fast-profil:

- Det var å bli sugd inn i troen på at verdien av Fast var 27 milliarder dollar. Jeg må ha blitt bortført av marsmenn og fløyet til en annen planet. Hvis jeg hadde vært på jorden, hadde jeg solgt, sier Keith til Dagens Næringsliv.

Knut Ivar Skeid, Nettavisen-gründer

- Det var å oppleve Stockholm i 1999-2000, hvor alt kokte. Jeg har aldri funnet en brøk med så mye inkompetanse over, og så mye penger under.Kristin Skogen Lund, tidligere sjef i internettportalen Sol

- Det var da vi skulle selge Sol Børs, sier Skogen Lund til DN. Et selskap med fire ansatte og en omsetning på 10 millioner kroner. Hun gikk inn til de amerikanske kjøperne og sa: "I just want to make one thing clear. We're not speaking below 50 million dollars". - Akkurat den åpningsreplikken har vi ledd mye av, sier Skogen Lund. Amerikanerne kjøpte selskapet for 150 millioner kroner.

. Bente Sollid-Hansen, Internett gründer

- Det største var når vi fikk ansvaret for å ta TV2 på internett, sier Sollid-Hansen til DN. Etter råd fra mannen sin, valgte hun å inkassere aksjer for 30 millioner kroner fra Cell Network - kun dager før dotcom-boblen sprakk. I dag verdsettes selskapet til litt over én prosent av det det gjorde i mars 2000.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.