Etter en lengre tørke for børsintroduksjon av teknologiselskaper kan det være i ferd med å løsne. Datasikkerhetsselskapet SecureWorks, som eies av Dells eierselskap Denali Holding, skal være i ferd med å tilby aksjene offentlig, skriver den amerikanske avisen.

Selskapet kan begynne sitt roadshow, en form for turné der selskapets toppsjefer presenterer seg og selskapet for investorer og meglerhus, kan starte allerede til uken, ifølge WSJs kilder.

Aksjene er planlagt å omsettes på teknologiindeksen Nasdaq i henhold til en tidligere melding. Om SecurWorks lykkes i å få nok interesse for selskapet vil børsnoteringen være den første for et teknologiselskap i 2016.

 

Saudi-Arabia vil godta produksjonsfrys med Iran

Lanserer nytt Lien-slips

Vil lage gigantfond som blir dobbelt så stort som Oljefondet

 

Se også på DNtv:

Dette er vårens sykkeltrender
Her er sesongens nyheter på terreng og landevei.
03:11
Publisert:
 

 

Se på DNtv:

Her er Model 3 - Teslas nye billigbil
Planen til selskapet er at el-bilen skal være så billig at den blir tilgjengelig for folk flest. Prisen i USA vil bli 35 000 dollar, men det er ennå ikke klart hvor mye den vil koste i Norge.
00:56
Publisert:

 

Hør DNs pokast Finansredaksjonen:

http://www.dn.no/nyheter/finans/2016/03/18/1122/Podcast/dnpodcast-finansredaksjonen) (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.