Frithjof mener avsettelsen av Lan Marie Berg er rå maktpolitikk fra Oslo Rødts side, og at det passer Rødt veldig bra om MDG får en dårlig start på valgkampen. Eva mener mistilliten fra et flertall i bystyret også kan bero på reellt dårlige prosesser. Dessuten at styring, kommunikasjon og involvering ikke bare er pirkete formaliteter. Det handler også om utøvelse av det politiske håndverket. Tilløp til krangling i Den politiske situasjonen!

Og så ser vi på Den pragmatiske, Den nostalgiske og Den mistilpasse: Tre merkelapper tildelt våre tre statsministerkandidater. Du kan jo gjette hvem som får hvilken klistret i sin panne.

Hør episoden her:

Eller på Itunes, eller Spotify, eller der du foretrekker. Abonner på Den politiske situasjonen, og du blir varslet hver gang det kommer en ny episode. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.