Det går et generasjonsskille i synet på den finske statsministeren Sanna Marins festvideoer, mener DNs politiske redaktør Frithjof Jacobsen, og kaller kritikerne for gubber. Kommentator Eva Grinde mener det nettopp er gubber 50 pluss som er mest eksplisitt begeistret. Såpass saklig må det være når Den politiske situasjonen drar igang høstsesongen!

Kommentator Eva Grinde og politisk redaktør Frithjof Jacobsen.
Kommentator Eva Grinde og politisk redaktør Frithjof Jacobsen. (Foto: Mikaela Berg)

Og statsminister Jonas Gahr Støre vunnet krigen om strømkrisen. Han fremstår nå som leder for en bred ansvarlig koalisjon i Stortinget bestående av Høyre, Venstre, MDG og til og med Senterpartiet. Kanskje partilederdebatten ble et vendepunkt for et mørbanket regjeringsprosjekt.

Hør episoden her:

... eller hvor som helst der du pleier å høre podkaster gratis!(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.