Landet styrer med full fart mot en mindretallsregjering med Ap og Sp. Men først skal de ordne opp i både det ene og det andre. Historien om hva som egentlig skjedde da SV tok sin busserull og gikk, er neppe ferdigfortalt.

Og det er skjær i Hurdalssjøen også mellom Senterpartiet og Arbeiderpartiet. De står langt fra hverandre for eksempel i tema som EU/EØS, sykehus, kommunereform og familiepolitikk. Og situasjonen i det nye Stortinget er nå mildt sagt uoversiktlig. Det blir i hvert fall ikke kjedelig fremover!

Kommentator Eva Grinde og politisk redaktør Frithjof Jacobsen analyserer hver uke Den politiske situasjonen i DNs podkast om politikk.
Kommentator Eva Grinde og politisk redaktør Frithjof Jacobsen analyserer hver uke Den politiske situasjonen i DNs podkast om politikk. (Foto: Mikaela Berg)

Lytt til Den politiske situasjonen her:

eller på Itunes, Spotify eller hvor som helst der du lytter til podcast.

Last ned, lytt, lik og del! Da blir vi glade, og du får varsel hver uke når vi er ute med en ny episode. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.