Hvorfor får ikke Arbeiderpartiet og Jonas Gahr Støre noen uttelling for å lede landet under den alvorlige internasjonale krisen vi står i? Frithjof tror folk tross alt føler at Ukraina er langt borte. Det gjøre at Norges rolle og mulighet til å påvirke, er uklar. Eva mener han kan ha vært for forsiktig da det smalt, og at for eksempel opposisjonspartiet Høyres mer kontante svart-hvitt tolkning resonnerte mer med folkestemningen. For Høyre fortsetter å styrke seg ufortrødent.

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyjs tale til Stortinget onsdag var rørende, men han var også klokkeklar i sine krav. De må regjeringen ta tydelig stilling til. Og var det riktig av USA-president Joe Biden å si om Putin at «denne mannen kan ikke bli ved makten»? Her er podkastens vertskap rykende uenige, viser det seg.

Hør podkasten her:

eller der du foretrekker å lytte til dine podkaster.

Lytt, lik, del og spre ordet, og ikke minst: Abonnér, så får du den rett inn i systemet automatisk! Hver torsdag. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.