I denne ukens Politiske situasjon ser vi på hvem som kan bli statsministerkandidater – i 2025. For det kan faktisk være Trygve Slagsvold Vedum planlegger å bli statsminister i Norge. For eksempel etter valget om fire år. Hvem kjemper han i så fall mot da, og hvilken side av politikken befinner han seg på?

Frp-leder Sylvi Listhaug sysler kanskje med lignende planer. Det mener i hvert fall leder av venstresidens tankesmie Manifest, Magnus Marsdal. Han har skrevet bok om det han kaller Listhaugs metode og hvordan kjempe mot høyrepopulismen. Men kanskje er han for sent ute med håndboken sin.

Hør podden her:

Eller på Spotify, Itunes, eller der du ellers foretrekker å høre på podkaster. Lik og del :-)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.