Arendal syder og koker av folk og arrangementer. Tometeren og munnbind er bare bleke minner. Gårsdagens partilederdebatt i regi av NRK var et høydepunkt. Der ble det tydelig at klima-olje-konflikten er kommet for å bli som et hovedtema i årets valgkamp. By-Landkonflikten som Senterpartiet har cashet inn på frem til nå, er kommet i bakgrunnen. Og nå trives Vedum åpenbart langt dårligere.

Lokalpolitikere fra Agder mener By-land -konflikten er overdrevet, og at deres velgere – særlig de unge – er veldig opptatt av klima og har vært det lenge. Særlig konkrete spørsmål som: Når får vi ladestasjoner og hva med plasten i havet.

Hør mer om Det politiske livet i sørlandsbyen her:

… på Spotify, eller Itunes, eller hvor som helst ellers. Abonnér, del, skryt, så blir vi glade. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.