Høyre vil gjerne sparke i gang en ny EU-debatt. Med det meste i spill i Europa kan timingen virke veldig god og riktig. Men det vil ikke skje så lenge Senterpartiet og et splittet Arbeiderparti utgjør regjeringen. Den politiske situasjonen mener likevel det er lurt å begynne å berede grunnen. For det nye Europa kan det virkelig hende vi vil være en del av.

Og en av poddens favorittinstitusjoner, det Internasjonale energibyrået (IEA), foreslår nå innføring av ti tiltak for alle land med mye fossilbilkjøring. Senk fartsgrenser, og forby kjøring på søndager, for eksempel. Lavthengende frukter det er verdt å bytte bort (ørlitt) frihet for, mener Eva. Ikke legg deg opp i motorveikjøringen min, sier Frithjof (men han har el-bil, så det går vel uansett greit).

Lytt til podkasten her...:

... på Spotify, Itunes eller hvor du ellers måtte foretrekke å høre dine podkaster. Lytt, lik, del og ikke minst: Abonner! Da får du podden direkte inn torsdag hver uke. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.