Det er torsdag og det betyr ny episode av DNs podkast om politikk. Her tar Frithjof Jacobsen og Eva Grinde for seg Stoltenberg-etterspillet. Var prosessen frem mot ansettelse av ny Sentralbanksjef rigget? Det vil Stortinget nå ha svar på. Det er også litt mystisk hvorfor visesentralbanksjef Ida Wolden Bache søkte jobben, når den tilsynelatende var så skreddersydd hovedkonkurrenten?

Og regjeringen er ute på industrieventyr, nærmere bestemt på kaia i Oslo. Der holdt ikke mindre enn fire statsråder pressemøte denne uken. I rollen som visjonær inspirator finner vi næringsminister Jan Christian Vestre. På ham hørtes en nedskalert vindmøllesatsing som skattebetalerne skal betale ganske mye for, ut som nasjonens nye månelanding. Og vel så det.

Lytt til podkasten her: (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.