Siv Jensen har pekt på den stridbare kronprinsessen Sylvi Listhaug til å ta over som leder av Fremskrittspartiet i mai. Og da blir det sånn.

Om Listhaug har lederegenskapene som trengs er et åpent spørsmål. Javisst er hun uredd og kan skape blest og oppmerksomhet. Mer usikkert er det om hun makter å kompromisse, se saker fra forskjellige sier og romme ulike meninger.

Og på hvilke saker skal Frp vinne tilbake velgere, nå som asyl- og innvandring er et ikke-tema i norsk politisk debatt, og Senterpartiet er vel så petropopulistiske og «folk flest»-vennlige?

Dette og mye mer prøver politisk redaktør Frithjof Jakobsen og kommentator Eva Grinde å finne ut av. Voila: Ny episode av podkasten Den politiske situasjonen.

Eva Grinde, Kommentator i Dagens Næringsliv og Frithjof Jacobsen, politisk redaktør i Dagens Næringsliv.
Eva Grinde, Kommentator i Dagens Næringsliv og Frithjof Jacobsen, politisk redaktør i Dagens Næringsliv. (Foto: Fartein Rudjord)

Lytt til poden på Spotify her.

Lytt på iTunes/Apple her.

Eller søk opp «Den politiske situasjonen» der hvor du foretrekker å lytte til podkast. Og: Ikke glem å abonnere!(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.