Etter syv måneder i rollen, mener Den politiske situasjonen Jonas Gahr Støre ikke helt fyller rollen som statsminister. Det til tross for at han har en utenrikspolitisk krise å spille på. Og Trygve Slagsvold Vedum ser ut til å ha funnet ut hvor Sp-populismen og regjeringsmakten kan gå hand i hand. Stikkordene er: kutt i jålete eliteprosjekter i storbyene. Og bannlys konsulentene.

Mer om regjeringens to mektigste personer får du i denne ukens episode av Den politiske situasjonen, med politisk redaktør Frithjof Jacobsen, og kommentator Eva Grinde. Den kan du lytte til her:

eller der du måtte foretrekke å høre dine podkaster. Lik, del, og ikke minst abonner, så får du podkasten rett inn i telefonen. Torsdager!(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.