Kissinger mottok selv fredsprisen i 1973 for å ha forhandlet frem en våpenhvileavtale under Vietnamkrigen, men kom aldri til Oslo for å hente prisen.

Søndag er han i Oslo for å diskutere hva presidentskiftet i USA vil bety for fred og sikkerhet i verden, skriver Dagbladet.

Debattforumet Nobel Peace Prize Forum Oslo er i regi av Nobelinstituttet og Universitetet i Oslo.

Kissinger mottok prisen sammen med Nord-Vietnams utenriksminister Le Duc Tho, men dette var kontroversielt ettersom den amerikanske utenriksministeren også var med på å trappe opp krigen.

Les også:

Ber alle forberede seg på rentehopp dnPlus  

Så viktig, så mislykket dnPlus

Mer pessimistiske forbrukere  

Følg markedene med DN Investor

Hør DN-podcast om stigende boligpriser, jublende aksjonærer i landets største bank og hvorfor det er glade dager for forbrukerbankene.

 

Får du ikke opp spilleren? Prøv her eller her.

Vi vil gjerne høre fra deg! Send oss gjerne en mail!

Se interaktiv prisgrafikk for alle fylker og beregn prisutviklingen på din bolig.
 

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt av DNtv:

00:00
Publisert:

Johaug: Jeg hadde ikke klart dette uten Nils Jakob
Therese Johaug forteller hvor mye støtten fra det norske folk, lagvenninnene og ikke minst kjæresten har betydd i den tunge perioden.
14:10
Publisert: