Dagens Næringsliv lanserer denne uken en helt ny tjeneste i børs- og markedsportalen DN Investor.

Alle brukere får tilbud om å følge kursutviklingen for samtlige aksjer som er notert på Oslo Børs i sanntid.

- Vi er fornøyd med å være det første mediehuset som kan tilby sanntidskurser fra Oslo Børs. Dette er et produkt mange brukere av DN Investor har etterspurt siden vi lanserte plattformen i januar, sier sjefredaktør Amund Djuve.

- Koblet med overvåknings- og analysetjenestene leverer vi nå et svært solid produkt til de som følger børsen, sier han.

Abonnementstjeneste

Tjenesten er tilgjengelig som et eget abonnement som knyttes opp mot brukeridentiteten på DN.no.

- Alle markedsplasser verden over tar seg ekstra betalt for å levere kursinformasjon i sanntid. Dette er grunnen til at vi har etablert et eget DN investor-abonnement knyttet til tjenesten, sier Djuve. 

De ulike abonnementsløsningene er tilpasset ulike behov i ulike brukergrupper.

Den rimeligste løsningen gir tilgang til alle aksjekurser i sanntid, mens mer avanserte løsninger også gir sanntids ordredybde.

I tillegg gir abonnementsløsningen også mulighet for sanntidsovervåkning, slik at brukerne kan velge å bli varslet om kursutviklingen i for eksempel enkeltaksjer eller sektorer.

Sanntid over alt

Tjenesten vil være tilgjengelig på alle plattformer. Dermed vil DN Investor-abonnenter ha tilgang til sanntids kursinformasjon på pc, mobil og nettbrett.

Tjenesten aktiveres ved å bruke sanntidssymbolet i verktøylinjen helt øverst i DN Investor.

Alle aksjekurser fra Oslo Børs vil fremdeles være tilgjengelig med 15 minutters forsinkelse for alle som ikke abonnerer på tjenesten.

Lærerikt

Ifølge sjefredaktør Djuve er DN Investor den største satsningen DN har gjort digitalt det siste året. Portalen, som ble lansert i januar i år, er utviklet i samarbeid med Norkon Computing Systems, som er et teknologiselskap som er deleid av Dagens Næringsliv.

- Samarbeidet med Norkon Computing Systems har vært spennende og lærerikt for hele DN, sier Djuve.

Tilbakemeldinger fra brukerne av DN Investor har vært positive helt siden portalen ble lansert i januar i år. Utviklerne jobber kontinuerlig med å videreutvikle tjenestene.

- Vi har fått en plattform som har tiltrukket seg en stor gruppe nye trofaste brukere på DN.no. Vi ser også at vi treffer yngre brukergrupper enn vi gjør på våre andre børs- og markedsløsninger, sier Djuve.

I tillegg til kursinformasjon om aksjene på Oslo Børs inneholder portalen en rekke andre tjenester:

Følg markedene med DN Investor

Hør DN-podcasten om at penger er gratis: Rentenivået er unormalt lavt, og økonomene har ikke filla peiling på hvorfor. DNs utgavesjef Terje Erikstad og makrojournalist Einar Takla diskuterer med finansjournalist Marte Ramuz Eriksen hva som skal til for å få Øystein Olsen og andre sentralbanksjefer i zen.

 

Får du ikke opp spilleren? Prøv her eller her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt av DNtv:

Se høydepunktene fra debatten
Temperaturen steg tidlig i TV-debatten mellom Hillary Clinton og Donald Trump. Stadige avbrytelser og beskyldninger fra Trump endte i munnhoggeri mellom kandidatene.
08:34
Publisert:
 

Brooklyns velgere skryter av Hillary etter nattens duell
DN fulgte den første presidentkandidatduellen fra The Bell House i Brooklyn.
02:41
Publisert: