Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
FORBLIR NORTHUG-SPONSOR: Vi Menn-redaktør Alexander Øystå opplyser at de vil fortsette å sponse Petter Northug. Foto: Øyvind Elvsborg
FORBLIR NORTHUG-SPONSOR: Vi Menn-redaktør Alexander Øystå opplyser at de vil fortsette å sponse Petter Northug. Foto: Øyvind Elvsborg les mer

Northug-saken

Vi Menn stiller seg bak Northug

Petter Northugs avtale med Vi Menn fortsetter som før. Det er utfallet etter at saken mandag ble behandlet i Egmont Hjemmet Mortensen.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

– Nå er Petter i sin vanskeligste situasjon noensinne. Da viker vi ikke fra hans side, og Vi Menn kommer ikke til å forlate ham som sponsor, sier Vi Menn-redaktør og assisterende direktør Alexander Øystå i Egmont Hjemmet Mortensen til NTB.

Avtalen med Vi Menn omfatter pokerreiser som Vi Menn har arrangert til Las Vegas. Northug har gjennomført tre slike turer tidligere. Planen var å gjennomføre en ny pokertur med Northug på laget til sommeren, men dette blir det nå ikke noe av.

LES OGSÅ: Rører ikke Northug-avtale

– I juni skal vi til Las Vegas med lesere, og vi har i overensstemmelse med Petter bestemt at han ikke skal være med dit, sier Øystå.

Han legger til at Vi Menn tar avstand fra bilkjøring i beruset tilstand.

– Vi Menn tar avstand fra fyllekjøring. Dette kunne gått ille. Vi er veldig skuffet over det Petter har gjort, sier Øystå.

Vi Menn er Northugs eldste private sponsor og har støttet ham siden 2009.

LES OGSÅ:

Rører ikke Northug-avtale  

Asia i dag: Kina taper momentum

Fikk over 20 mill. i bonus ifjor

- Jeg skulle nesten ønske at vi fikk en ny boble  

Aktiv Northug-saken
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.