– Nord-Norge er et viktig satsingsområde for Statoil, og Arctic Race har på to år blitt en attraksjon. Vi ser fram til tre nye år som hovedsamarbeidspartner, sier kommunikasjonsdirektør Reidar Gjærum i Statoil i en melding.

Det var god stemning i Harstad da avtalen mellom Statoil og Arctic Race of Norway ble fornyet i dag, ifølge selskapet.

Reidar Gjærum, Statoil.
Reidar Gjærum, Statoil.

– Statoil var helt avgjørende for at Arctic Race of Norway ble en realitet, og uten støtten fra Statoil ville vi i 2013 ikke hatt fundamentet for et profesjonelt sykkelritt. Jeg er veldig glad for at vår hovedsamarbeidspartner er med også de neste tre årene, sier Knut-Eirik Dybdahl, Leder for Arctic Race of Norway.

Rittet følges med stor interesse verden over og blir kringkastet til over 180 land. Flere av de største World Tour-lagene i verden deltar og hele 11 av lagene som var med i årets Tour de France stiller til start i Arctic Race, opplyses det.

Årets første etappe starter torsdag 13. august, og går i området rundt Harstad. Rittet avsluttes i Narvik 16. august.  I løpet av fire dager skal rytterne tilbakelegge hele 700 kilometer.

Les også: Konkurransetilsynet slår ned på bensinmarkedet
Norwegian leaser ut 12 fly
 

 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.