Fasiten fra Birkebeinerrennet  er nå klar. Med tunge forhold fikk nok mange en svakere tid enn de hadde håpet i årets styrkeprøve over fjellene mellom Rena og Lillehammer.

Men prestasjonen trenger ikke være mindre av den grunn. DN har lagt opp en kalkulator som gjør det enkelt å sammenligne tider med venner, kolleger og kjentfollk. Den gir deg en rask oversikt over hvilke deler av løypa du vant eller tapte tid, samt hva slags terreng du var best i.

Skriv inn navnet ditt her, så er du i gang:

1. Søk opp deg selv og velg deg selv blant treffene

2. Skriv inn navn på de du vil sammenligne deg med - gjerne mange

3. Hvis du gikk med Strava og ikke er registrert med helt samme navn - søk opp deg selv på Strava i feltet som dukker opp.

4. Hvis du vil sammenliken tidene for en ny person - trykk på det røde krysset (på mobil må du oppdatere siden på nytt, før nytt søk).

Sammenligningen med andre er basert på de offisielle mellomtidene og sluttidene - som du kan se her, på Birkebeiner.no.

I tillegg har vi lagt opp egne målingestrekninger som var markert i løypa for de som brukte Strava under løpet. Her kan du få svar på om du gjorde det best på klatring, staking, glid - eller sluttspurt opp den siste lille bakken, som mange opplever som en prøvelse. 

Se de offisielle resultatlistene fra Birkebeinerrennet her.

For å kunne måle rene klatre, glid og stakestrekninger bruker vi Strava. Dette er en applikasjon som kan lastes ned gratis til mobil, og som også fungerer med mange GPS-klokker. Strava er særlig poppulær blant mange ivrige mosjonister og profesjonelle, og årets vinner John Kristian Dahl er blant dem. Han var raskest til slutt, men ikke på alle våre målinger.

Her kan du se de raskeste på hvert målesegment:

 

Les også: Slik trener klassevinnerne til Birken

Se DNtv: Slik trener Birken-dronning Birigit (64):

Slik trener birkendronningen Birgit (64)
01:33
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.