Finansavisen melder lørdag at den hjemvendte håndballstjernen Kristian Kjelling stenger dørene til treningssenteret Thief Performance på Tjuvholmen i Oslo.

Som eier og daglig leder, åpnet han i juli i fjor det som skulle være et ekslusivt tilbud til treningsglade, både gjester på Petter Stordalens hotell The Thief og andre.

Prisen for et medlemsskap startet på 800 kroner i måneden, og maksgrensen for senteret ble satt til å være 650 medlemmer.

- Et vanlig senter på denne størrelsen ville normalt ha tatt inn rundt 1200 medlemmer, uttalte Kjelling til DN før åpningen i fjor om lokalet på 280 kvadratmeter.

Kjelling ville ikke oppgi hvor mye han selv hadde investert i senteret, men anslo at virksomheten ville være lønnsomt innen seks til 12 måneder.

Finansavisen skriver at Thief Performance omsatte for 1,6 millioner kroner i årets første halvår, og at driftsresultatet gikk i null.

Kjellling skal ikke ha tatt ut lønn, og nådde aldri målet om 650 medlemmer.

- Nei, jeg gjorde ikke det. da måtte jeg ha hatt et par-tre år til på meg. Vi la om driften ganske fort, og fokuserte etter hvert veldig lite på medlemskap. Vi så at fremtiden ligger i personlig trening, sier han til avisen.

 

Les også: Kim (31) tar «motorveien» til Birken - trener seg opp på elsykkel

- Folk begynner å bli mer kresne

Fra lat storgambler til maratoneliten  

 

Se DNtv:

Kristian Kjelling demonstrerer effektiv trening for hele kroppen:

Kristian Kjelling demonstrerer effektiv trening for hele kroppen
Bygg styrke, koordinasjon, balanse og stabilitet med slyngetrening.
05:16
Publisert:
 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.