Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Mange starter det nye året med å trene på treningssenter (illustrasjonsbilde). Foto: Stian Lysberg Solum, NTB Scanpix
Mange starter det nye året med å trene på treningssenter (illustrasjonsbilde). Foto: Stian Lysberg Solum, NTB Scanpix les mer

Privatøkonomi

Advarer mot hastige medlemskap i treningssentre

Forbrukerrådet advarer mot å inngå medlemskap ved treningssentre uten å undersøke betingelsene for avtalen.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

– Ikke slå til på en avtale du får tilbud om på gatehjørnet. Et medlemskap på et treningssenter kan være kostbart, og ha mange betingelser du bør tenke over om du vil gå med på, sier kommunikasjonsrådgiver Ann Hege Skogly i Forbrukerrådet.

Forbrukerrådet ber folk undersøke bindingstid, totalpris og oppsigelsestid før de signerer en avtale med et treningssenter. Dersom du inngår avtale på en stand på gata eller en messe for over 300 kroner, har du to ukers angrerett.

En tidligere undersøkelse fra Forbrukerrådet viser at 31 prosent av befolkningen er misfornøyde med treningssenteret sitt, og hele 64 prosent velger å ikke klage.

– Det tallet vil vi ha ned. Si ifra når du er misfornøyd. Da får treningssenteret en mulighet til å rette det opp, understreker Skogly. 

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Aktiv Forbrukerrådet Trening Privatøkonomi
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.

Se video fra DN aktiv