Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Garmin fenix 5x.  
Garmin fenix 5x.   les mer

Løping

Utvalgt: Til løpeturen

DN Aktiv har sett nærmere på noen av sesongens nyheter. Her er fem utvalgte produkter for deg som liker å løpe.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Allvitende ur

Garmins nye prisvinnende toppmodell heter Fenix 5X og skal tilfredsstille kravene til de mest kresne multisportutøverne. Ved hjelp av et 1,2 tommers fargedisplay, som skal fungere i direkte sollys, viser klokkens topografiske kart deg veien på løpe-, svømme-, padle- eller vandreturen. Klokken har høydemåler og elektronisk kompass, samt temperaturmåler og barometer som gjør den kapabel til å forutse værendringer. Med oppkobling med din telefon kan du motta SMSer, eposter og varslinger direkte på hånden.

Pris: 8000

Dynafit Løpeskjørt.  

Løpeskjørt

I Norge er Dynafit mest kjent for lette og funksjonelle produkter for skikjørere på topptur, men det tysk-italienske merket lager også en rekke kvalitetsprodukter for dem som liker å bevege seg raskt i skog og mark i sommermånedene. Nå kommer de med dette løpeskjørtet som veier 110 gram og har myk og fleksibel innerliner utformet som en tights. Skjørtet har snøring i livet, egen lomme for mobiltelefon og refleksstriper som gjør deg synlig i mørket.

Pris: 900 

Adidas Ultra Boost.  

Til henne

Adidas har designet sin nye Ultra Boost X-sko spesifikt for kvinners løpesteg. En åpning under fotbuen skal blant annet gjøre det enklere å lande på forfot. Skoens overdel er sømløs og mellomsålen består av Adidas egen dempeteknologi som kalles «Boost». Da denne teknologien ble lansert i 2012 skrøt Adidas av at den gir mer tilbake i fraskyvet fra hvert steg. I tillegg skal den tåle temperaturer fra -20 til +40 grader celsius. Hver sko veier 234 gram og gummi fra dekkprodusenten Continental sørger for god friksjon mot underlaget.

Pris: 1800 

Osprey Duro 15. Foto: Wing Chan

Langløper

Løpesekker gjør det enkelt å få med seg både vann, mat og tørre klær på løpeturer og det kroppsomsluttende hoftebeltet gjør at Opreys nye Duro-serie føles som en vest mot kroppen. 15-litersvarianten er seriens største og best egnet for de lengste distansene. Fordelt på to små flasker i front, og et større reservoar i egen baklomme, har sekken beholder for 3,5 liter vann på turen. Ønsker du å bruke terrengløpestaver på deler av turen hjelper små bæreløkker deg å få stavene unna vei når det trengs. Sekken er utstyrt med flere mindre lommer og finnes også i 1,5- og 6-litersstørrelser.

Pris: 1600 

Lab Exo HZ SS Tee.  

Feberfri

Salmon skryter av sin «37,5-teknologi» som skal hjelpe utøverne å opprettholde optimal kropps- og kjernetemperatur selv i møte med ekstreme forhold. S/Lab Exo HZ-skjorten er utviklet for å holde løperen tørr, varm og beskyttet over tid og ifølge produsenten tørker plagg med «37,5-teknologi» opp til fem ganger raskere enn lignende materialer. Skjorten veier 200 gram og skal være fri for stoffer som kan irritere huden.

Pris: 1300 

Saucony Freedom ISO.  

Nydempet

Sauconys nye allroundsko heter Freedom og er deres første modell med dempematerialet Everun gjennom hele mellomsålen. Dette skal gi en ny opplevelse av støtdemping og respons i den 255 gram lette skoen. Overdelen er sømløs, laget i elastisk mesh og strammes til foten ved hjelp av ISO-systemet, som består av en indre sokk med nettingramme. Systemet gir behagelig passform og bidrar til at skoen følger foten mer dynamisk gjennom løpsbevegelsene.

Pris: 1800

Skogsarbeider

I likhet med andre modeller fra Hoka har også sålen til den nye Challenger ATR 3 form som en gyngestol. Dette kombinert med en design hvor foten ligger nede i sålen istedenfor å stå oppå sålen skal gjøre skoen stabil og gi løperen et naturlig steg. Under forfoten er støtdempingen 24 mm tykk kontra 29 mm under hælen. Skoen veier 226 gram og små knotter i hæl- og tåområdet gjør at skoen sitter godt på glatt underlag i terrenget, men sålen kan også brukes på asfalt- og grusveier.

Pris: 1700

Hoka Challenger ATR 3.  

 

Aktiv Joggesko Løping
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.