Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Sander Bodahl er en av mange dyktige skikjørere som er blitt enda flinkere i freeski etter et opphold på Hovden skigymnas. Foto: Thomas T. Kleiven
Sander Bodahl er en av mange dyktige skikjørere som er blitt enda flinkere i freeski etter et opphold på Hovden skigymnas. Foto: Thomas T. Kleiven les mer

Skisport

5. Hovden

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Luftig utsikt fra 1183 meter over havet og morsomme traseer ned mot Alpin-Norges beste pizza gjør skikjøringen på Hovden mer innbydende enn løypekartet tilsier. Med sine ni heiser er ikke Hovden et spesielt stort anlegg, men så lenge heisene går og du kommer deg til topps legger Hovden svært godt til rette for gode skiopplevelser. Kveldskjøring fem dager i uken hvor to av 36 nedfarter er åpne.

Nytt i år

500.000 kroner er brukt på å hugge ut linjer i skogen som skal gi bedre off piste-opplevelser.

For barna

«Tusseland» med skibånd, skikarrussel og barnepark. I helgene tilbys instruktører og aktiviteter.

Frikjøring

Freeski-landslaget har talt: Hovden har Norges beste terrengpark og vinner mange hjerter på grunn av deres kreative elementer og mange muligheter for morsomme linjevalg. Off piste-mulighetene er fine nok, men mye skog og en relativt beskjeden fallhøyde på 420 høydemeter begrenser mulighetene.

Forrige sesong

Åpent: 18. november til 7. mai

Betalte skidager: cirka 150.000(Vilkår)

Aktiv Skisport
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.