Oppdatering: Nettsidene til DNB er nå oppe igjen.

- På grunn av en teknisk feil får du dessverre ikke brukt dennetjenesten akkurat nå. Vi beklager, og kan forsikre om at våre bestefolk jobber for å løse situasjonen. Forsøk gjerne igjen senere, sto det på bankens nettsider mens den var under angrep.

- Nettsidene våre er nede, på grunn av et massivt DDoS- angrep, som overbelaster nettsidene og gjør at enkelte ikke kan logge seg inn på nettbanken akkurat nå, sa komunikasjonsrådgiver i DNB Vidar Korsberg Dalsbø til Dagens Næringsliv tidligere i dag. Han forklarer videre at dette var et overlagt hackerangrep mot banken.

- DNB har opplevd et massivt angrep mot deres tjenester, bekrefter informasjonssjef Geir Remman i IT-selskapet Evry til Dagens Næringsliv. Evry leverer IT-løsninger til DNB og en rekke andre norske bedrifter. 

Det var E24.no som første meldte om saken.

DNB har hatt en rekke problemer med nettsider, nettbank og betalingsløsninger den siste tiden.

Les mer om dette her:

Store nett -og minibankproblemer hos DNB  

DNB-nettbankene sviktet - igjen

Truer med oppsigelse

 

Saken oppdateres.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.