DNB Markets tar ut Det norske oljeselskap fra sin anbefalte aksjeportefølje denne uken.

Inn kommer entreprenøren Veidekke.

- For Veidekkes vedkommende var kvartalsresultatene gode, og ordreinngangen svært oppløftende. Selskapet har nå den beste ordreboken siden finanskrisen slo til, og den er kraftig stigende. Det lover godt for fremtiden, og vi har hevet estimatene for 2012 og 2013, hetet det i en fersk oppdatering.

Meglerhuset understreker at Det norske oljeselskap DETNOR fortsatt er "et godt langsiktig case", men at man "ser ingen triggere" de nærmeste ukene.

DNBs investeringsportefølje steg 1,9 prosent forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs var opp 0,2 prosent. Porteføljen har steget 18,4 prosent hittil i år, sammenlignet med en oppgang på 9,4 prosent for hovedindeksen i samme periode.

Øvrige anbefalte aksjer i porteføljen er seismikkselskapet TGS-Nopec TGS, oljeletingsselskapet EMGS, it-leverandør Atea ATEA, programvareselskapet Opera Software OPERA, gjødselsprodusenten Yara YAR, farmasiselsakpet Clavis Pharma CLAVIS og rederiet Wilh. Wilhelmsen WWL.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.