Styreleder Bijan Mossavar-Rahmani i DNO International sier at DNO ikke er til salgs, men mener at selskapet er på «radarskjermen» til en rekke store oljeselskaper.

Det sier han til TDN Finans onsdag.

- På grunn av mulighetene i Kurdistan er mange av de suksessfulle oljeselskapene i denne regionen på «radarskjermen» til andre selskaper som ser etter M&A-aktiviteter, sier Mossavar-Rahmani til TDN Finans, og presiserer:

- Jeg venter at vi er på disse «radarskjermene», men ikke fordi vi har plassert oss selv der, men på grunn av våre resultater, sier Mossavar-Rahmani til TDN Finans.

Ifølge ham vil selskapet fortsette å skape verdi, og selskapet er derfor ikke til salgs.

- Vi prøver å skape verdi og vi har mye rom for å skape verdi. (..) En rekke av oljeselskapene i Kurdistan har offentlig sagt veldig klart at de er for salg, men vi er ikke en av disse, sier Mossavar-Rahmani til TDN Finans.

Les også: Knallkvartal for DNO (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.