Klokken 9.00 idag fikk de ansatte i DNV GL vite at Henrik Madsen går av som toppsjef i selskapet. Remi Eriksen, som har vært 22 år i firmaet tar over jobben som CEO når Madsen går av med pensjon 1. august. Madsen har jobbet i selskapet i mer enn 30 år.

I september 2013 fusjonerte Det norske Veritas med Germanische Lloyds og Madsen fikk ansvaret for å lede det sammenslåtte selskapet. Nå går altså Madsen og blir erstattet av mannen som frem til nå har fungert som visekonsernsjef i selskapet.

Styret skriver i en pressemelding at selskapet har hatt en grundig prosess i jakten på en ny konsernsjef. Kvinner og menn fra mange land, både innenfor og utenfor selskape,t har blitt vurdert.

Styreleder Leif-Arne Langøy i DNV GL sier følgende om den nye konsernsjefen:

- Eriksen har dyp kunnskap om våre kjernemarkeder og om viktige industriteknologier. Ikke minst har han utvist en anerkjent evne til å foregripe utfordringer i industrien og gjennomføre adekvat respons.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.