Nomas lillesøster har endelig åpnet i Tokyo

På menyen finner du norsk kongekrabbe som én av de få ikke-lokale råvarene.

Noma-sjef, Peter Kreiner var tilstede da kongkrabbeleverandør Svein Ruud kom innom for å en smaksprøve på nyåpnede Inua i Tokyo. Ruud leverer levende kongekrabbe til 21 av verdens 100 beste restauranter. Fra venstre: Svein Ruud, restaurantsjef Romy Matsumoto og Peter Kreiner.
Noma-sjef, Peter Kreiner var tilstede da kongkrabbeleverandør Svein Ruud kom innom for å en smaksprøve på nyåpnede Inua i Tokyo. Ruud leverer levende kongekrabbe til 21 av verdens 100 beste restauranter. Fra venstre: Svein Ruud, restaurantsjef Romy Matsumoto og Peter Kreiner.Foto: Anita Arntzen
Publisert 18. July 2018, kl. 10.47Oppdatert 19. July 2018, kl. 12.37