Dolphin Group har hyret Arctic Securities i forbindelse med at selskapet foreslår å forlenge forfallet for selskapets to obligasjonslån med 15 måneder til henholdsvis 14. februar 2018 og 5. mars 2019. Det opplyses i en melding tirsdag.

Dolphin Group opplyser at det har mottatt støtte fra en betydelig andel av selskapets obligasjonseiere for forslaget.

Videre foreslås det endringer i amortiseringsprofilen i selskapets største bankfasilitet. I tillegg opplyses det at 20 millioner dollar av bankfasiliteten ikke vil bli amortisert, men bli endret til et lån med forfall i andre kvartal 2019.

Nye aksjer

I tillegg foreslår styret i Dolphin en rettet emisjon på 70 millioner nye aksjer. Tegningskursen vil bli satt gjennom en akselerert bookbuilding-periode. Emisjonen vil bli rettet mot enkelte norske og internasjonale institusjonelle investorer.

Nettoprovenyet fra emisjonen vil bli brukt til å styrke selskapets balanse og likviditetsposisjon samt til generelle selskapsformål.

Tegningsperioden for den rettede emisjon begynte tirsdag klokken 16.30 og stenger onsdag klokken 8.00.

Det opplyses videre at alle forslag og transaksjoner blant annet er gjensidige avhengige av hverandre.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.