– Jeg kommer til å sparke alle, det er slik jeg kommer til å gjøre det. Slutter du ikke å lekke, kommer du til å bli sparket, sa Scaramucci til journalister fra Washington Post og andre medier tirsdag.

Tidligere på dag ryddet assisterende pressetalsmann Michael Short skrivebordet etter at Politico mente å vite at Scaramucci kom til å sparke ham.

– Dersom de ikke slutter å lekke, kommer jeg til å sette dem ut på Pennsylvania Avenue, la nå det være helt klart, sa Scaramucci, mens han gestikulerte og pekte ut porten foran Det hvite hus.

– Har dere lyst til å selge postkort til turister utenfor porten, eller har dere lyst til å jobbe i vestfløyen? Hva vil dere? Om dere fortsatt vil jobbe i vestfløyen, må dere slutte å lekke, fortsatte han.

Trumps nye kommunikasjonssjef gjorde det videre "1.000 prosent klart» at han kommer til å sparke alle i kommunikasjonsavdelingen som mistenkes for å opptre illojalt.

– Det har jeg fått myndighet fra presidenten til å gjøre, sa han.

Scaramucci fikk jobben til protester fra tidligere pressetalsmann Sean Spicer, som sluttet i protest, og stabssjef Reince Priebus.(Vilkår)