– James Comey bør håpe det ikke finnes opptak av våre samtaler før han begynner å lekke til pressen! skrev Trump på Twitter fredag.

Nøyaktig hva presidenten mener, er uklart. Flere medier skriver at Trump antyder at samtalene mellom ham og Comey faktisk kan ha blitt tatt opp.

Det hvite hus' pressetalsmann Sean Spicer ønsket ikke å kommentere presidentens tweet fredag. Spicer fikk flere spørsmål om saken på den daglige pressebrifingen i Det hvite hus.

– Presidenten har ikke noe mer å si om det, sa Spicer.

Pressetalsmannen sa videre at det ikke var «en trussel» som skulle advare Comey mot å snakke med pressen.

Torsdag skrev New York Times at Trump tidligere i år skal ha spurt Comey om han kunne love å opptre lojalt. Artikkelen var basert på opplysninger fra ikke navngitte kilder, og Trump-regjeringen har tilbakevist opplysningene.

Spicer tilbakeviste nok en gang påstandene fredag

Trump og hans medarbeidere har kommet med motstridende opplysninger om hvorfor Comey ble oppsagt. Selv har Trump erkjent at han hadde FBIs Russland-etterforskning i tankene da han besluttet å sparke Comey.

FBI jobber med å undersøke forbindelsene mellom Trumps medarbeidere og myndighetene i Russland under valgkampen i USA i fjor.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.